Heel Woerden bakt... speculaas!

duim omhoogTukTukWoerden organiseert samen met de Molen De Windhond een wedstrijd speculaas bakken voor kinderen! Alle kinderen van groep 1 t/m 8 die het leuk vinden om te bakken kunnen meedoen. Vanaf vrijdag 13 oktober zijn de wedstrijdpakketten voor 5 euro te koop bij de molen. Een pakket bestaat uit: speculaasmix (gemaakt in de Windhond), speculaasplankje, kleurplaat en het inschrijfformulier. De kinderen bakken thuis en op vrijdag 27 of zaterdag 28 oktober kunnen ze van 10:30 tot 16:00 hun zelfgebakken speculaas naar de Molen brengen.

 

De jury bestaat uit: Ingrid Schwier (leerkracht basisonderwijs), Jaco van den Wijngaard (oud Bakker), Karel Dolman (Molenaar). Zij zullen de speculaasjes beoordelen op smaak, kleur en uitstraling.

Op vrijdag 3 november is de prijsuitreiking in De Hall aan de Korenmolenlaan 4 in Woerden. Daar staat ranja, koffie en thee klaar. Om 16:00 uur worden de winnaars bekendgemaakt.

Met deze actie willen we de nog in bedrijf zijnde Molen bij de kinderen onder de aandacht brengen en daarnaast is het wellicht een leuke activiteit tijdens de herfstvakantie.

Check deze flyer voor alle informatie.

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.