De Kangoeroewedstrijd is er weer!

kangoeroeSinds een paar jaar doet onze school mee aan de Europese Kangoeroe-rekenwedstrijd . Hier hebben telkens veel kinderen aan meegedaan en was steeds een enorm succes! Vorig jaar deden er maar liefst 147 kinderen van De Regenboog aan mee!  Daarom willen we dit jaar weer meedoen. De kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen zich inschrijven. 

 

De wedstrijd is op donderdag 15 maart en zal op school plaatsvinden. Alle goede rekenaars kunnen zich opgeven. We gaan ervan uit dat de kinderen van de Plusklas zich sowieso aanmelden.  

Waarom doen we mee? Stimuleren dat rekenen leuk is. Het zijn andere rekensommen dan de kinderen gewend zijn. Dit kan ze enorm uitdagen. De echte slimmeriken kunnen doorgaan naar een volgende ronde. Dit is vergelijkbaar met de nationale voorleeswedstrijd.

Hoe geef je je op?

De kinderen kunnen zich tot en met donderdag 8 februari aanmelden bij hun juf of meester. Dit kan door een envelop (voorzien van voornaam, achternaam en groep) met € 3,- inschrijfgeld  in te leveren. Op de site www.w4kangoeroe.nl vind je alle informatie. We hopen dat veel kinderen de uitdaging aan willen gaan!

Alvast oefenen? Kijk dan op www.w4kangoeroe.nl

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.