onderwijsBen jij dé leerkracht die:
- energiek, flexibel en leergierig is
- fouten durft te maken om hiervan te leren
- ervaring en daadkracht heeft (vacature B en C)
- kennis heeft over geïntegreerd zaakvakkenonderwijs en het vak Engels of dit wil leren
- een gymbevoegdheid heeft
- verantwoordelijkheid neemt voor belangrijke schooltaken
- wil werken in een enthousiast, sociaal en professioneel team?

avondvierdaagseVan 11 tot en met 14 juni 2018 gaat de avondvierdaagse weer van start. De kinderen van de groepen 6 tot en met 8 kunnen dan 4 dagen lang 10 kilometer per dag wandelen. Een hele prestatie!

De Regenboog doet dit jaar voor de 22e keer mee aan dit sportieve evenement!

We zullen dit jaar weer alle avonden lopen met ons Regenboog-shirt en de laatste avond zal groep 8 ons begeleiden bij het defilé met de Regenboogschool-vlag!

Wil je meelopen? Vul dan het inschrijfformulier in (klik hier voor inschrijfformulier) en lever deze met € 5,- in een gesloten envelop in bij je leerkracht.

Als ouder kun je meelopen als begeleider, gebruik hetzelfde inschrijfformulier om je aan te melden!

Vergeet niet het formulier in zijn geheel te ondertekenen, anders kan er niet meegelopen worden door kind en/of ouder!

 

Inleveren kan tot uiterlijk vrijdag 18 mei 15uur!

pasenOp dinsdag 20 maart gaan de kinderen in groep 1 t/m 4 weer palmpaasstokken versieren. De groepen 5 t/m 8 hoeven geen palmpaasstok mee te nemen, omdat zij de groepen 1 t/m 4 hierbij zullen helpen.

Wilt u uiterlijk maandag 19 maart aan uw kind een kale palmpaasstok meegeven voorzien van naam. Twee houten stokken op elkaar geschroefd als een kruis is prima. Alvast bedankt!

geldDe vastentijd is begonnen en ook dit jaar doen wij mee met de scholenactie van de landelijke Vastenactie! We komen samen in actie voor kinderen die onze hulp het hardste nodig hebben! 

ehboHeeft u altijd al willen weten hoe u moet handelen als iemand een hartaanval krijgt? Door de juiste kennis staat u stevig in uw schoenen mocht er thuis, op uw werk of gewoon op een situatie voordoen.

Over ons

Op KBs de Regenboog staat het lerende kind centraal. Als school zijn we gericht op zijn of haar ontwikkeling vanuit de mogelijkheden die het kind in zich draagt.

Contact

Telefonisch contact: 0348 431039 of stuur een email naar info@regenboogwoerden.nl.